Meest voorkomende zakelijke leningen

Denkt u aan het opstarten van een onderneming, maar weet u niet waar u moet beginnen met uw zoektocht? Zoekt u perspectieven die economisch geschikt zouden kunnen zijn voor uw locatie waar een onaangeboorde markt voor potentiële winst bestaat? Maak jezelf eerst vertrouwd met de verschillende soorten commerciële bedrijfsleningen. Door deze eerste stap van uw lijst af te vinken, kunt u meer vertrouwd raken met het juiste type lening dat het beste past bij uw financiële en economische doelen. Zo kun je bijvoorbeeld ook op zoek naar lenen zonder bkr registratie. Dit kan je in de toekomst ten goede komen, doordat je een positieve kredietscore hebt. 

Korte termijn leningen

Lening voor debiteuren

Ja, u hebt geld, maar het staat allemaal op cheques. Het probleem is dat u uw geld onmiddellijk nodig hebt. Niet-cashable inkomen kan worden omgezet in snelle cash via een debiteurenlening. Met dit type lening kunnen vele bedrijfseigenaars hun activiteiten draaiende houden terwijl ze wachten op betalingen van klanten. De leninggever wordt betaald door een deel van de inkomende inkomsten te gebruiken voor de kosten van de lening. Ook heb je een flitskrediet, maar wat is een flitskrediet? Lees hiervoor snel verder om er zo achter te komen. 

Krediettegoed

Een kredietlijn geeft leners toegang tot contant geld wanneer ze het nodig hebben. Zij krijgen een kredietlimiet en kunnen die reserve meerdere keren aanspreken. De lener hoeft alleen rente te betalen over het gebruikte bedrag, een handige functie die veel zakenmannen en -vrouwen erg handig vinden.

Lange termijn leningen

Lening voor visserijen

Een commerciële visserijkrediet financiert, zoals de naam al zegt, alle activiteiten die met de visserij te maken hebben, waaronder het vaartuig, het vistuig of de uitrusting die nodig is voor de aankoop van individuele vangstquota (IFQ’s). De activiteit is seizoensgebonden en de lening is dan ook zo gestructureerd dat ze op dat specifieke karakter is afgestemd. Dit is een goede manier om zaken te doen als u gevestigd bent in kustgebieden of plaatsen met een rijke aquatische diversiteit.

Leningen voor verbouwen of renoveren

Bouwleningen zijn ideaal voor grote renovaties of de bouw van een geheel nieuw pand. Ze zijn bedoeld voor de financiering van de bouw, de verhuur, industriële faciliteiten, enz. U kunt de aankoop van het perceel strategisch opnemen in de bouwlening. Het onroerend goed dat wordt gebouwd en de materialen voor de bouw dienen als onderpand.

Leningen voor materialen

Deze soorten leningen lenen geld aan leners voor de aankoop van machines, apparatuur, auto’s, computers en waardevolle industriële apparatuur, onder anderen. Hoe u terugbetaalt en onder welke voorwaarden, hangt af van de aspecten van wat is aangekocht en wat als onderpand wordt gebruikt.

Leningen voor vastgoed

Dit type commerciële bedrijfslening dekt de financiering voor de aankoop, herfinanciering of zelfs de bouw van onroerend goed. Het kan gaan om onroerend goed dat door de eigenaar wordt bewoond of dat inkomsten oplevert, en het gebouwde, aangekochte of geherfinancierde onroerend goed is wat als onderpand wordt gebruikt.

 

Nu u bekend bent met enkele van de meest voorkomende commerciële bedrijfsopties bij de financiering, kunt u marktstudies uitvoeren om de levensvatbaarheid van bedrijven in uw interessegebied te testen. Succes ligt niet alleen in de mogelijkheid. Het vereist inspanning, kapitaal, en niet te vergeten veel planning om elk bedrijf succesvol te kunnen maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.