Boekformaat: Hardcover of Paperback

De zachte kaft is over het algemeen matig, en afgezien van de paar uitzonderingen die hierboven zijn vermeld, is het vermoedelijk de meest ideale beslissing voor elk boek, met name boeken en handleidingen voor zelfverbetering en andere echte titels. Nogmaals, je boek wordt bepaald door de omslag, dus mensen kunnen je boek met zachte kaft als minder belangrijk vinden, ze kunnen echt denken dat de inhoud ook minder waard is – dan wanneer het allesbehalve een hardcover is. Desalniettemin zou er op dit moment geen enkel gevoel kunnen zijn dat individuen “slumpen” door boeken met zachte kaft te kopen. Ik heb geen idee van de tarieven voor een realiteit, maar ik schat dat ongeveer 90% van de boeken tegenwoordig exclusief als zachte kaft worden gedrukt, vooral bij onafhankelijk gepubliceerde boeken.

Je hebt iets minder ruimte op een zachte kaft om tekst samen te stellen die het boek zal verkopen, maar je kunt gewoonlijk op de achteromslag alle gegevens plaatsen die je zou onthouden binnen de plooien van de restlaag van een hardcover. Als u eerbetonen wilt opnemen, kunt u deze als eerste pagina’s op de titelpagina plaatsen. Ik heb gevoelens gemengd over de situatie van eerbetoon. Talloze lezers zullen ze doorlezen bij de beslissing om het boek te kopen, maar anderen zullen eerst naar de boekafbeelding gaan – de overgrote meerderheid zal het boek kopen op grond van het feit dat het onderwerp hen meer interesseert dan op grond van het feit dat een bekende zei dat het boek is buitengewoon, maar beide kunnen alleen maar helpen, dus het hangt van u af of u vindt dat uw eerbetoon ruimte op de achteromslag verdient. Vaak kun je slechts een paar korte eerbetonen op de achteromslag plaatsen met de afbeelding en de maker van de bio om alles aan te passen.

Ik zie dat er steeds meer boeken met Franse vouwen worden verspreid. Deze organisatie is in wezen een crossover. Het is allesbehalve een boek met zachte kaft, maar de vouwen zijn een allesomvattend stuk van de zachte kaft dat intern overlappen om als een residulaag op te vullen zonder verwijderbaar te zijn. Franse vouwen geven dezelfde ruimte als een hardcover voor boekafbeeldingen zonder de kosten van een hardcover met een restlaag. Een boek met Franse vouwen kost meer dan een zachte kaft, maar afhankelijk van het aantal boeken dat u afdrukt, kost het u waarschijnlijk niet bepaald een dollar meer voor elke eenheid.

Ik accepteer dat heel veel schrijvers besluiten Franse vouwen te gebruiken, omdat ze deze configuratie accepteren, waardoor hun boek er professioneler of groter uitziet dan wanneer het allesbehalve een zachte kaft is. Lezers zijn misschien verbluft door het verschijnen van Franse vouwen en beschouwen ze zelfs als een rariteit, maar om heel eerlijk te zijn, ontdek ik dat zulke boeken die irritant zijn om de vouwen te lezen, de neiging hebben om omhoog te klappen, waardoor het boek behoorlijk omslachtig wordt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.